نحوه تنظیم تب سنج دیجیتال جزء پرسش هایی است که افراد برای بهبود کارایی این دستگاه مطرح می سازند. فرایند تنظیم کردن تب سنج ها چندان پیچیده نیست. البته باید در نظر داشته باشید که روند آن با توجه به مدل و برندها با تفاوت هایی همراه است. طبیعی است که دستگاه ها با هم تفاوت داشته و برای تنظیم کردن امکانات دستگاه باید به اختلاف سیستم های آن ها توجه داشت.
ما در ادامه توضیحاتی را در این زمینه مطرح می سازیم. تا انتها همراه باشید.
انواع تب سنج و نکات تنظیمات آن ها
تب سنج های دیجیتالی دارای انواع مختلفی هستند که به طور عمده آن ها به دو دسته تماسی و غیر تماسی تقسیم می شوند.
نحوه تنظیم تب سنج دیجیتال در دستگاه های مختلف با هم فرق دارند. طبیعی است که طراحی و تولید دستگاه های تب سنج دیجیتال در انواع مدل ها و مبدأ برند های مختلف، تفاوت های چشمگیری با هم دارند. در نتیجه سیستم داخلی دستگاه ها را باید با هماهنگی مسئولین فنی و متخصصین در هر برند باید تنظیم نمایید.
- در ابتدا و اولین مرحله از آمادهسازی تب سنج ها نیاز است که توان باتری ها را ارزیابی کنید. باتری های کم توان را تعویض نموده و باتری های جدید استفاده کنید.
- دستگاه را به صورت کامل نیاز است که تمیز کنید و سنسور های دماسنج آن را نیز با الکل پاک نمایید.
- یکی از نکات مهم در هنگام به کارگیری تب سنج دیجیتال محل قرار گیری تب سنج است. دهان، مقعد و زیر بغل سه محل اصلی برای ارزیابی تب بدن هستند که با توجه به فرد مورد نظر یکی از این راه ها انتخاب کنید.
- باطری دستگاها باید به طور کامل داخل دستگاه قرار داده شود. در بسیاری موارد عدم کارکرد مناسب تب سنج ناشی از عدم جایگیری درست باطری ها خواهد بود.
- دستگاه هایی که مدت زمان زیادی از مصرف آن ها گذشته است نیاز است که یک مرحله کالیبراسیون برایشان انجام شود.
تنظیمات امکانات مختلف دستگاه
مهم ترین نکته ای که برای بالابردن بهره وری دستگاه وجود دارد آن است که شما شناخت کاملی از امکانات و تنظیمات آن داشته باشید. به همین دلیل دفترچه های راهنما در تمامی انواع کالاها قرار داده می شود. شما با مطالعه دقیق دفترچه تب سنج دیجیتالی می توانید به طور کامل از امکانات آن بهره مند شوید.
برای مثال ذخیره کردن نتایج اخیر بررسی های تب سنج یکی از امکانات جذاب و کاربردی است که باعث می شود افراد بتوانند تاریخچه شرایط جسمانی خود را مورد ارزیابی قرار دهند.
چراغ یا بوق هشدار خطر نیز در برخی دستگاه های تب سنج نیز تعبیه شده است. کسانی که مهارت کمتری در ارزیابی تب با دستگاه دارند می توانند با این علامت هشدار از وضعیت پرخطر خود آگاه شوند و اقدامات درمانی را در اسرع وقت انجام دهند.
از کجا بفهمیم دستگاه تب سنج به درستی کار می کند؟
برای این که از صحت نتایج نمایش داده شده روی دستگاه اطمینان حاصل کنید دو مرتبه پشت سر هم به فاصله دو الی سه دقیقه تب خود را بسنجید.
چه زمانی باید دستگاه را به طور کامل تعویض کنیم؟
در صورتی که تمامی راه های تنظیم دستگاه تب سنج را رفتیم و تکنیک ها پیاده سازی شد و هیچ تغییری در عملکرد مثبت دستگاه حاصل نگردید طبیعتاً عمر مفید دستگاه به پایان رسیده است. در این موارد تنهای کاری که باید انجام شود تعویض دستگاه به طور کامل است. در واقع برخی از دستگاه های تب سنج دارای طول عمر مفید هستند و بعد از سپری شدن آن هیچ اقدام تعویض یا تعمیر نمی تواند عملکرد آن ها را به صورت کامل بهبود بخشد.
بهترین زمان برای اندازه گیری تب بدن
زمانی که افراد علائم بیماری همچون سرماخوردگی را تجربه می کنند و احساس گرمای غیر طبیعی در ناحیه پیشانی دارند بهترین زمان برای اندازه گیری تب بدن است. در واقع شما در این موارد می توانید با ارزیابی به موقع تب بدن شرایط بالینی خود را به صورت دقیق ارزیابی کنید. همانطور که می دانید افزایش دمای بدن می تواند با خطراتی مثل مرگ و میر همراه باشد. به همین دلیل به میزانی که سریع تر از تب بالا آگاه شوید روند درمانی زودتر آغاز شده و احتمال بروز خطر از بین خواهد رفت.
تب سنج های دیجیتالی به دلیل فرایند هوشمندی که دارند کار شما را ساده تر کرده و مدت زمان مشاهده نتایج بسیار کوتاه است.
خاتمه
نحوه تنظیم کردن تب سنج دیجیتال موضوعی بود که در این مقاله مورد بررسی قرار دادیم. توصیه می شود هر دستگاهی که خرید می کنید در ابتدا با مسئولین فنی شرکت مبدأ برند کالای مذکور ارتباط بگیرید و مشاوره های ابتدایی دریافت نمایید.
سپس می توانید با مطالعه کتابچه راهنمای کالا یعنی تب سنج تمامی نکات لازم را در خصوص به کار گیری محصول مطالعه کنید.
امسیگ