علت ارور دادن تب سنج دیجیتال یکی از رایج ترین سوالاتی است که از سوی مشتریان این محصول پرسیده می شود. در واقع تب سنج دیجیتالی به دلیل این که از سوی مشتریان مورد اقبال ویژه ای هستند و برای کاربری های مختلف خریداری می شوند نیاز است که تمام ابهامات در آن زمینه به طور کامل برطرف شود.
تب سنج ها این روز ها در خانه هایی که نوزاد و کودک خرسال وجود دارد می تواند نقش مهمی در تعیین شرایط دمای بدنی شان داشته باشد. از سوی دیگر نیز بزرگسالان نیز با استفاده از تب سنج دیجیتالی می توانند در موقعیت های مختلف وضعیت سلامتی خودشان را پایش کنند.
در ادامه این مقاله تلاش می کنیم به رفع ابهاماتی که در زمینه علل ارور تب سنج دیجیتال وجود دارد را بر طرف نماییم.
عوامل مهم در ارور دادن تب سنج دیجیتال
علت ارور دادن تب سنج دیجیتال می تواند ناشی از علل و عوامل مختلف باشد. در واقع موارد مختلفی می تواند زمینه ساز ارور دستگاه تب سنج دیجیتال باشد که مهم ترین آن ها موارد زیر هستند:
کاهش حجم باطری یا اتمام قدرت آن
در صورتی که تب سنج شما صرفاً با نیروی باطری کار می کند نیاز است که در فواصل زمانی مشخصی ان را تعویض نمایید. در غیر این صورت نمی توانید عملکرد مناسبی را از دستگاه شاهد باشید.
ایجاد اختلال در عملکرد سنسورها
سنسورهایی که در تب سنج ها تعبیه شده اند نیاز است که کاملاً پاکیزه و در سلامت فیزیکی بالایی باشند. در نتیجه آسیب دیدگی همچون ضربه و سقوط از ارتفاع می تواند باعث شود که سنسور های دستگاه از کار بیفتند. به علاوه این که گرد و خاک روی سنسورها و نیز کثیف شدن ان ها نیز می تواند از حساسیت شان بکاهد. در نتیجه تب سنج یا به صورت کلی از کار می افتند، یا ارور داده و نتایجی را روی صفحه دیجیتال نمایش نمی دهند.
بنابراین راهکار رفع ارور دستگاه تب سنج آن است که بتوانند فضای سنسورها را به طور کامل پاک کنید. علاوه بر آن نیز نیاز است که سنسورهای آسیب دیده یا شکسته باید با سنسورهای سالم جابهجا شوند.
نیاز به کالیبراسیون
برخی از این دستگاه های دیجیتالی پس از گذشت مدت زمانی نیاز است که مجدداً فرایند کالیبراسیون برایشان انجام شود. به همین دلیل شرکت های مبدأ برند از جمله خدمات پس از فروش که ارائه می کنند فرایند کالیبراسیون توسط متخصصین خبره است. شما با مراجعه به دفاتر مرکزی برند ها می توانید از کارشناسان متخصص بخواهید که دستگاه را برایتان کالیبره کرده و تحویل شما دهند.
گذشت عمر مفید دستگاه
هر دستگاهی از هر برندی که باشد یک بازه زمانی چند ساله دارای عمر مفید است. به همین دلیل پس از گذشت مدت زمان چند ساله بهتر است که دستگاه به صورت کامل تعویض شود. این مساله به معنای این است که دستگاه عمر مقدی خود را به اتمام رسانده و کارایی خود را از دست داده است.
راهکارهای رفع ارور تب سنج دیجیتالی
تمامی راه هایی که برای رفع ارور تب سنج دیجیتالی پیشنهاد می شود بستگی به نوع مشکلی است که پیش آمده. بنابراین نمی توان یک تکنیک نهایی را برای تمام انواع ارورها و دستگاه ها ارائه نمود.
- اگر باطری دستگاه به اتمام رسیده است آن را عوض کنید. اگر دارای ویژگی شارژ شدن است آن را به شارژ بزنید.
- عملکرد نامناسب دستگاه گاهی به دلیل این است که کاربر نمی تواند به درستی از آن استفاده نماید. به همین دلیل توصیه می شود که پیش از به کار بستن دستگاه در خصوص نحوه استفاده از تب سنج دیجیتالی اطلاعاتی کسب کنید تا نکات مهم را در نظر بگیرید.
- برای بهبود عملکرد سنسور دستگاه آن ها را در وضعیت ایمنی نگهداری کنید و در صورت بروز هرمشکلی در اسرع وقت اقدام به تعویض یا تعمیر آن کنید.
- بهداشتی تب سنج ها را مد نظر قرار بدهید تا گرد و خاک و سایر عوامل در کاهش حساسیت های آن اثر نگذارد.
- رطوبت دستگاه نیز نیاز است که به صورت کامل کنترل شود. در غیر این صورت عملکرد دستگاه تحت تاثیر این عامل قرار گیرد و نتایج حاصله روی صفحه نمایشگر صحیح نباشد.
- بروز اختلالات عملکردی اگر به سخت افزار و قطعات داخلی دستگاه مربوط باشد راهی جز تعمیرات اساسی و تعویض تمامی بخش های خراب شده وجود ندارد.
- درصورت بروز هر گونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری نیاز است که متخصصین مشغوله به کار در همان شرکت مبدأ برند به شما کمک کنند.
خاتمه
در خاتمه باید گفت علیرغم این که تب سنج های دیجیتالی دارای دقت بالایی بوده و هوشمند عمل می کنند اما احتمال دارد که تحت تاثیر عوامل مختلف عملکرد مناسبی از خود نشان ندهند. بنابراین نیاز است که نسبت به آن ها اطمینان کسب کنید و در صورت بروز هر نوع اختلال در دما سنجی آن ها روند تعمیر و رفع ارور آن ها در اسرع وقت انجام شود.
تب سنج اگر نتواند یک نتیجه دقیق و معتبر در اختیار افراد قرار دهد احتمال این که متخصصین با مشکلاتی در تشخیص مواجه شوند وجود خواهد داشت.
امسیگ