اسپاسم عضلانی کمر یا گرفتگی عضلات کمر در دسته شایع ترین معضلاتی است که افراد مختلف در سنین متفاوت به آن دچار می شوند. استفاده از انواع ماساژور بدن برقی از تکنیک های ابتدایی اما اثر گذاری است که می توانید برای کاهش درد از آن استفاده نمایید. زمانی که شما انقباضات عضلانی شدیدی را در نواحی کمری تجربه نمایید، یا این که اتفاقات ناگهانی و غیر ارادی زیادی در بخش کمر و عضلات آن رخ دهد منجر به بروز انقباضات عضلانی و علائم گرفتگی عضله کمر را مشاهده خواهید کرد.
در این مقاله در بخش های تفکیک شده و اختصاصی به انواع علت های بروز انقباضات عضلات کمر، دلایل کمر درد و نیز تکنیک های درمانی آن مطالبی را آورده ایم. تا انتها با ما همراه باشید.
اگر علائم انقباضات عضلانی و نیز مشکلات مربوط به آن را تجربه می کنید این مقاله را از دست ندهید.
دلایل اسپاسم عضلانی کمر
اسپاسم های عضلات کمر در اثر عوامل مختلفی رخ داده و بنا به علت رخ داده دردها و ناراحتی های با شدت و ضعف زیادی را تجربه خواهید کرد. از مهم ترین علل بروز گرفتگی عضله کمر می توان به موارد زیر اشاره نمود:
گرفتگی عضله کمر سمت راست
عضله کمر در سمت راست بدن معمولاً زمانی رخ می دهد افراد جسم های سنگینی را به شکل ناگهانی و غیر اصولی جا به جا کنند. یا حتی زمانی که شما اصول نشستن های طولانی مدت را رعایت نکنید احتمال بروز عضله کمر در بخش راست بدن وجود خواهد داشت.
از سوی دیگر نیز اگر فعالیت های ورزشی بدون برنامه ریزی اصولی داشته باشید منجر به گرفتگی هایی می شود که نیاز است در روند انجام ورزش بازنگری شود.
علائم گرفتگی عضله کمر
علامت ها و نشانه های گرفتگی عضلات کمر شامل مواردی است، همچون:
- احساس درد در عضلات کمر و ستون فقرات به صورت ناگهانی و شدید
- محدودیت انعطاف و دامنه حرکتی در عضلات کمر
- سفت شدن عضلات کمر
- انتشار درد به سایر بخش ها از جمله پاها
درمان گرفتگی عضلات کمر
تکنیک های درمانی گرفتگی عضلات کمر بسیار زیاد است. درواقع هر کدام از این روش های درمانی باید متناسب با نوع عارضه پیش آمده انتخاب نمود و نیز شدت و ضعف درد ها و گرفتگی عضلات نیز در گزینش روش درمانی اثر گذار خواهد بود.
استراحت کردن: کسانی که در مراحل ابتدایی تجربه درد و انقباضات عضلات کمرشان هستند می توانند در مدت زمان مشخصی استراحت داشته باشند. کاهش فعالیت های جسمی و حذف فعالیت های پرفشار و سنگین حجم زیادی از دردهایشان کمرشان را کاهش دهند.
کسانی که دردهایشان به صورت موقتی ایجاد شده باشد با استراحت مطلق می توانند به کاشه درد هایشان کمک کنند و پیش از شدت یافتن دردهایشان می توانند از بوز خطرات جدی پیشگیری نمایند.
به کارگیری کمپرس سرد و گرم: کمپرس ها یا کیسه های گرم به دلیل این که موجب تولید گرما و به فشار خون کمک می کنند در کاهش انقباضات نقش اساسی دارند.
کیسه آب گرم بهترین گزینه برای کاهش درد و بهبود جریان خون و از بین رفتن انسداد جریان خون است.
استفاده از مسکن و داروهای ضد درد: داروهای تسکین دهنده برای اسپاسم عضلات کمر در مراحل ابتدایی تجویز می شود. در اغلب موارد که شرایط افراد چندان جدی نیست یک دوره مصرف داروی مسکن می تواند اثرات بلند مدت برای از بین رفتن انواع انقباضات و اسپاسم های عضلانی باشد.
مهم ترین توصیه مان این است که همواره مصرف قرص ها زیر نظر متخصصین مربوطه باشد و هرگز خوددرمانی بدون مراجعه به پزشک متخصص انجام نگردد.
ماساژ درمانی: ماساژ دادن و ایجاد حرکات ماساژ روی پوست بدن به شما کمک می کند که جریان خون به درستی ادامه داشته باشد.
خاتمه
در این مقاله بسیاری از مهم ترین نکاتی که باید در زمینه گرفتگی عضلات کمر بدانید را آورده ایم. در صورت نیاز برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ما تماس بگیرید.
امسیگ