نحوه تمیز کردن شیردوش؛ تکنیک ها و نکات
تمیز کردن شیردوش بسیار ساده است و باید بعد از هربار استفاده از آن، این کار انجام گردد. شیردوش برقی از جمله وسیله هایی است که در سال های اخیر کار شیردهی مادران را راحت کرده و مراقبت از نوزادان را با کیفیت بهتری پیش می برد.
به دلیل اینکه نوزادان در حساس ترین دوره حیات خودشان هستند نیاز است که تغذیه آن ها کاملاً پاکیزه باشد. در غیر این صورت احتمال بیماری و بروز مشکلات مختلف برای آن ها افزایش خواهد داشت. از این روز نیاز است که بخش های مختلفی شیردوش برقی را به صورت کامل بشویید و استرلیزه کنید.
در ادامه این مقاله تلاش می کنیم که نکات مهمی را در خصوص دستورالعمل تمیز کردن شیردوش در اختیارتان قرار دهیم. با ما همراه باشید.
انواع روش های تمیز کردن شیردوش
تکنیک ها و روش های مختلفی وجود دارد که با کمک آنها می توانید انواع شیردوش های برقی و دستی را شستشو دهید و میکروب ها را از روی آنها به طور کامل پاک کنید. مثل:
تکنیک جوشاندن قطعات مختلف شیردوش
در این روش امکان آن وجود دارد که بخش های مختلفی از دستگاه شیردوش را از یکدیگر جدا مایید و در یک آب جوش ضدعفونی کنید. این تکنیک مخصوص شیردوش هایی است که قطعات آن ها از متریال با کیفیت تشکیل شده اند و شما می توانید بدون نگرانی داخل آب با دمای بالا قرار دهید.
استفاده از بخار برای ضدعفونی
تکنیک بخار نیز تا حد زیادی می تواند به از بین بردن آلودگی ها و میکروب های روی سطوح مختلف شیردوش برقی قرار گرفته است را از بین ببرید.
شستشو با مواد پا کننده و به صورت دستی
اگر اجزای مختلف شیردوش ها را با مایع شستو و به صورت دستی می شویید توجه داشته باشید که این وسیله را به صورت کامل آبکشی نمایید. اگر از اسکاچ یا پارچه خاصی برای شستشو استفاده می نمایید حتما یک مورد اختصاصی برای شیردوش نوزاد دلبندتا باشد. زیرا احتمال دارد روی اسکاچ هایی که برای شستشو سایر موارد استفاده می کنید میکروب هایی وجود داشته باشد که به شیردوش و پمپ و شلنگ آن منتقل شود و موجب آلوده شدن آن گردد.
شیوه های تمیز کردن شیردوش
در موارد بسیاری مادران در هنگام خرید شردوش برقی پرسشی را به صورت پر تکرار مطرح می سازند مبنی بر این که: چگونه شیردوش برقی را ضدعفونی کنیم؟. مراحل تمیز کردن شیردوش ها به شرح زیر است:
1. در ابتدا دفترچه راهنمای محصول را مطالعه کنید، زیرا در آن اصول اولیه جهت تمیز کردن محصول توسط سازنده ی آن ارائه شده است.
2. بعد از استفاده از شیردوش برقی هر بخش از آن را که توسط شیر مادر شیرین شده را بشویید. بدین صورت که قطعات شیردوش را جدا کرده، سپس آن را درون آب سرد برای 5 دقیقه خیس می کنیم. استفاده از آب سرد جهت شستشو مانع از باقی ماندن میکروب و چربی های اضافی شیر در آن می گردد.
3. بعد از اینکه برای مدت زمانی درون آب سرد باقی ماند، آن را بوسیله ی آب گرم و مواد شوینده مانند صابون و ... بشویید.
4. اطمینان حاصل کنید که هر بخش از آن برای 15 ثانیه توسط آب گرم و صابون شسته شود.
5. بعد از شستشو قطعات شیردوش را بر روی یک قفسه یا حوله ی کاغذی جهت خشک شدن قرار دهید. هرگز قطعات را از طریق حوله خشک نکنید، زیرا این عمل ممکن است موجب انتقال میکروب یا باکتری به شیردوش گردد.
6. بعد از استفاده از شیردوش قسمت خارجی پمپ شیردوش را بوسیله ی پارچه تمیز کنید. هرگز پمپ آن را درون آب قرار ندهید.
نکات قابل توجه در تمیز کردن شیردوش
برای آگاهی از نکات تکمیلی در خصوص شیوه شستشوی شیردوش ها نیاز است که به نکاتی توجه داشته باشید، از جمله:
1. برخی از شیردوش ها امکان شستشویشان درون ماشین ظرف شویی وجود دارد. جهت اطمینان از این مسئله می توانید به دفترچه راهنمای محصول مراجعه کنید.
2. در برخی از مکان ها ممکن است دسترسی به آب نداشته باشید. در این شرایط می توانید از دستمال مرطوب مختص آن استفاده نمایید. حتما بعد از اینکه به منزل رفتید آن را با آب و صابون بشویید.
3. زمانی که شما شیردوش را شستشو دادید برای خشک شدن آن دو گزینه پیش روی دارید. یا این که به طور کامل
نتیجه گیری
در این مقاله تلاش کردیم که بسیاری از ضروریترین نکاتی که باید در خصوص ضد عفونی کردن انواع شیردوش های برقی بدانید را مورد بررسی قرار دهیم. اگر مادری هستید که به تازگی صاحب فرزندی شده اید به شما توصیه می شود که تمامی موارد بهداشتی را در روند پاکسازی انواع شیردوش های برقی در نظر داشته باشید. همانطور که سایر مراقبت ها را از نوزادتان دارید می توانید در این زمینه نیز تمامی موارد را در نظرتان داشته باشید تا روند شیردهی و تغذیه به کودک تان با مشکلی مواجه نشود.
اگر تصمیم خرید انواع شیردوش های برقی را دارید می توانید با شماره تلفن های ما تماس بگیرید تا مشاوره های فنی و تخصصی به شما ارائه گردد.
امسیگ
نظرات کاربران شما هم می توانید درمورد این مطلب نظر بدهید